Uitbreiding samenwerking met Daisycon
Whitelabeled breidt samenwerking met Daisycon uit!

De energievergelijker van Whitelabeled is zeer goed ontvangen bij publishers, adverteerders en affiliate netwerken. De intensieve samenwerking die Whitelabeled heeft met Daisycon is sinds vandaag nog verder uitgebreid.

 

Daisycon

De Whitelabeled energievergelijker wordt nu aangeboden op het platform van Daisycon. Dankzij deze samenwerking kan Whitelabeled een nog beter product aanbieden met het beste aanbod, aanbiedingen en partijen.

 

Beter product

Onze energievergelijker is de meest moderne vergelijker die beschikbaar is. Het mobile first design is volledig aanpasbaar, inclusief alle filters, opties, styling en functies. Resultaat: een vergelijker die voor de bezoeker overkomt als een volwaardig en native onderdeel van een website, met als gevolg de hoogst mogelijke conversie en meer omzet.

 

Aanmelden 

Mocht je als publisher gebruik maken van een andere energievergelijker dan kan deze gemakkelijk worden omgezet naar die van Whitelabeled. De vergelijker kan eenvoudig in gebruik worden genomen door slechts 1 regel JavaScript-code, eenvoudiger wordt het niet! Aanmelden kan op onze website of door contact op te nemen met [email protected]

Comments are closed.