Over ons

Whitelabeled is opgericht in het prachtige Utrecht met 1 doel: de perfecte vergelijkingssoftware creëren. Na het succes van de internetvergelijker heeft Whitelabeled besloten uit te breiden met een zorgvergelijker en een SIM-only vergelijker. Houd ons in de gaten voor meer vergelijkers.

Waar staan wij voor

Betrouwbaarheid

Whitelabeled gelooft dat betrouwbaarheid de beste handelswijze is. De vergelijkers zijn zo ingericht dat ze altijd de meest accurate informatie weergeven voor de consument. Whitelabeled  is altijd bezig de beste deals en commissies te regelen voor haar klanten.

 

Service

Service aan onze klanten staat voor Whitelabeled op 1. Niet voor niets is Whitelabeled 24 uur per dag beschikbaar voor vragen, opmerkingen of hulp bij de integratie. Hulp nodig bij het beter maken van de website? Whitelabeled's team staat klaar om de vergelijker van begin tot eind te integreren.

Snelheid

Whitelabeled's medewerkers staan altijd klaar om te helpen bij de integratie van de vergelijkers. Het streven is 48 uur na aanmelding de vergelijker passend op de website geplaatst te hebben. Daarom wordt er geholpen alles zo snel mogelijk goed te integreren.


Kwaliteit

Whitelabeled staat voor kwaliteit. De kwaliteit van de vergelijkers, de service en de omzetverhoging die wij bieden. Elke dag voert Whitelabeled controles uit om te garanderen dat de vergelijkers up-to-date en van de hoogste kwaliteit zijn.

 

Ons team

Geert Wirken

Dit is Geert, technisch brein en hoofd programmeren. Zet cafeïne om in regels code. Als Geert niet bezig is met nieuwe vergelijkers programmeren houdt hij van muziek luisteren of de krant lezen.

Willem Bleeker

Dit is Willem, oprichter van Whitelabeled. Als Willem niet bezig is met onderhandelen houdt hij van motorrijden, hardlopen of buitensporig veel koffie drinken.

Sander van Meggelen

Dit is Sander, oprichter van Whitelabeled, partner en technisch genie. Daarnaast houdt hij van slechte muziek luisteren, de hond uitlaten en massa's gadgets bestellen.

Cijfertjes

10
Jaar ervaring

12
Medewerkers

200+
Aangesloten websites

3
Vergelijkers

1
Kantoorhond

24/7
Support

Regels code
Kopjes koffie per dag

Onze Partners

Maak nu gebruik van Whitelabeled!

Kies ook voor een beter product, met super support en verdubbel je verdiensten.

Profiteer van wat Whitelabeled te bieden heeft. Meld je aan voor de vergelijkers.