Nieuwe Energievergelijker van Whitelabeled
Whitelabeled brengt nieuwe energievergelijker op de markt

Energie vergelijker iPhone XWhitelabeled lanceert een nieuwe onafhankelijke energievergelijker! Eindelijk een vergelijker die het mogelijk maakt om energieproducten te vergelijken op een manier die perfect aansluit op de wensen van de consument. De vergelijker is ontwikkeld met het doel de complexiteit van de energiemarkt te verkleinen en de informatie zo eenvoudig mogelijk weer te geven, met als resultaat de hoogst mogelijke conversie en meer omzet.

 

Mobile first

Alle producten van alle energieleveranciers worden getoond met uitgebreide informatie over de energiecontracten. Daarnaast worden de beste acties getoond, die aantrekkelijk worden weergegeven met goede incentives. De vergelijker biedt duidelijke informatie over de prijsopbouw, duurzaamheid en service. Op de achtergrond gebruikt de vergelijker de nieuwste technologieën, waardoor resultaten razendsnel weergegeven worden en de vergelijker naadloos in iedere website ingepast kan worden. In combinatie met een mobile first design waarbij filters, opties, styling en functies volledig aanpasbaar zijn, resulteert dit in een vergelijker die voor de bezoeker overkomt als een volwaardig en native onderdeel van een website.

 

Compleet aanbod

De vergelijker biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het meten en verbeteren van de conversie, zoals form prefills, tracking en een uitgebreid backend panel met uitgebreide views, clicks- en sales statistieken. De vergelijker wordt up-to-date gehouden door continue datacontrole. Hierdoor is een webmaster vrijwel geen tijd kwijt om zijn website actueel houden. Whitelabeled garandeert volledige support en de beste kwaliteit.

 

Over Whitelabeled

Door jarenlange ervaring in de prijsvergelijkingsmarkt is Whitelabeled in staat hoogwaardige vergelijkingssoftware aan te bieden. Whitelabeled maakt prijsvergelijkers voor consumenten op het gebied van zorgverzekeringen, internet- en tv-abonnementen, mobiele telefonie en energiecontracten. Onze vergelijkingssoftware wordt al gebruikt door honderden onafhankelijke websites.

Kies ook voor een beter product, met super support en verdubbel je verdiensten!

 

Contact

De vergelijker kan eenvoudig in gebruik worden genomen door slechts 1 regel JavaScript-code, eenvoudiger wordt het niet. Via een gebruiksvriendelijke wizard configureer je de vergelijkmodule naar wens. Aanmelden kan op onze website of door contact op te nemen met [email protected]

Comments are closed.