Whitelabeled Internet 2

 
Whitelabeled heeft haar gloednieuwe internet vergelijker gelanceerd. Na het enorme succes van het eerste product van Whitelabeled is er nu een geheel vernieuwde vergelijker beschikbaar.
 
Compleet
De vergelijker is compleet, snel en duidelijk. Alle internetproviders zijn in het aanbod opgenomen en dankzij nieuwe technieken werkt de vergelijker zeer snel. Het aanbod wordt duidelijk getoond met uitgebreide informatie over producten met aantrekkelijke weergaves van aanbiedingen. Hiernaast zijn er pre-fill mogelijkheden en is tracking mogelijk.
 
Design
De ontwikkeling is begonnen vanaf mobile design waardoor deze geoptimaliseerd is voor alle devices. De vergelijker is ontwikkeld met het doel de complexiteit van het product zo simpel mogelijk weer te geven voor een perfecte customer journey met optimale conversie.
 
De integratie met websites is verbeterd, het design is zeer eenvoudig aan te passen en het product komt met een nieuw backend waar uitgebreide statistieken in te vinden zijn.
 
Conversie
Verhoog je conversie en daarmee je ROI. De Internetvergelijker is sneller, makkelijker en completer dan vergelijkbare tools. De nieuwe vergelijker heeft een hogere conversie. Door jarenlange ervaring heeft Whitelabeled de perfecte vergelijker gemaakt. Met een conversie verhogende techniek kan je een nog hogere eCPC en meer omzet verwachten.
 
Postcodecheck
Een uniek functie van de Internetvergelijker is de postcodecheck. Alleen Whitelabeled heeft een postcodecheck die het provideraanbod door heel Nederland correct weergeeft. Zo weten klanten precies wat ze wel en niet kunnen aanschaffen. De postcodecheck wordt als aparte widget weggegeven en is eenvoudig te integreren in combinatie met de vergelijker.
 
Contact
Geïnteresseerd geworden of wil je graag meer informatie over het plaatsen van vergelijkers van Whitelabeled? Stuur een mailtje naar [email protected].

Comments are closed.