SIM-only acties inzichtelijk met behulp van vergelijker
 

 
Met het ontwikkelen van een transparante SIM-only vergelijker speelt de website www.simonlyabonnement-vergelijken.nl in op een consumenten onderzoek van het ACM.

Uit dit onderzoek bleek dat het voor consumenten vaak onduidelijk is wat de voorwaarden en voordelen zijn per SIM-only abonnement. Om meer transparantie te creëren maakt de SIM-only vergelijker gebruik van een slim ranking algoritme, die scores toedient aan verschillende eigenschappen van een abonnement. Hierop volgt een totaalscore die niet per provider, maar per abonnement wordt toegekend. Voor de gebruiker is het mogelijk om de samenstelling van de totaalscore te bekijken, deze ondersteunt hen in het maken van een keuze. De totaalscore wordt onder meer samengesteld door categorieën zoals: dekking van het netwerk, internet snelheid en prijs per maand.

 
Geen onaangename verrassingen na afnemen contract

Door deze totaalscore, de samenstelling van de totaalscore en de grootste min- en pluspunten per SIM-only abonnement krijgt de consument een duidelijk beeld van het aanbod. Zo komt de consument achteraf niet voor verrassingen te staan. Zoals slechte dekking van het netwerk of hogere kosten door ongunstig berekening van dataverbruik en/of belminuten.

 
Vergelijking naar voorkeuren consument

Voor de consument wordt vergelijken makkelijk gemaakt door verschillende filters voor de vergelijking te bieden. Zoals de minimale hoeveelheid MB’s en belminuten, maar natuurlijk ook op de totaalscores, de contractduur en minimale snelheid van het SIM-only abonnement.

Met de SIM-only vergelijker laat www.simonlyabonnement-vergelijken.nl zien dat zij de belangen van de consument voorop stellen door hen een helder en duidelijk beeld te geven van het SIM-only aanbod.

Comments are closed.