Nieuwe generatie vergelijkers
 
Drive
Bij Whitelabeled hebben we de drive om de consument de beste keuze te laten maken!
Whitelabeled is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe vergelijkers. In samenwerking met Whitelabeled worden de hoogste kwaliteit vergelijkers aangeboden.
 
Het best mogelijke overzicht
Vergelijkgroep en Whitelabeled streven ernaar de vergelijkmarkt elke dag een stukje eerlijker te maken voor onze klanten. Niemand zou moeite moeten hebben een abonnement of dienst te vinden die bij hem of haar past. Daarom zijn onze vergelijkers zo gebouwd dat ze de klant het best mogelijke overzicht geven. Of ze nou op zoek zijn naar de beste kwaliteit, de laagste prijs of de hoogste snelheid.
 
Vergelijkgroep ontwikkelt de software en er wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën wat resulteert in zo een hoog mogelijke conversie. Whitelabeled is gespecialiseerd in het aanbieden van vergelijkers van de hoogste kwaliteit, beste conversie en volledige (technische)- ondersteuning.
 
SIM-only vergelijker
De SIM-only vergelijker is de nieuwste toevoeging aan onze lijst met vergelijkers.
De vergelijker is onlangs gelanceerd en meteen omarmd door de grootste vergelijkingssites van Nederland. De vergelijker is mobile-first ontworpen, volledig aanpasbaar en eenvoudig te integreren op websites zodat hij voor elke bezoeker toegankelijk is.
Door deze nieuwste technieken te gebruiken realiseren we een hogere conversie voor elke website waar hij op geplaatst is. Goed nieuws voor de websites waar hij op geplaatst wordt, goed nieuws voor de klanten die op de websites komen. Kijk op www.whitelabeled.nl/simonly voor meer informatie omtrent onze vergelijkers.
 
Snel dankzij Microsoft Azure
Danzkij Microsoft’s Azure kan Whitelabeled eenvoudig opschalen en zijn pieken in de aantallen bezoekers geen probleem. Zo blijven de vergelijkers altijd online en blijven ze zeer snel. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat op welke website de vergelijker online blijft, ook tijdens hoge pieken aan bezoekers, bijvoorbeeld tijdens het zorgseizoen.
 
Contact
Geïnteresseerd geworden of wil je graag meer informatie over het plaatsen van vergelijkers van Whitelabeled? Stuur een mailtje naar [email protected].
 

Comments are closed.