Publisher Spotlight: de zorgvergelijker van Whitelabeled
 
Whitelabeled is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vergelijkers. Deze specialisatie is ontstaan vanuit de Vergelijkgroep met software voor eigen affiliate websites naar het exploiteren van software voor derden. De Vergelijkgroep is actief in de markt sinds 2005 met als belangrijk doel de wereld van vergelijkers transparanter, eerlijker en duidelijker te maken.
 

 

In Nederland is het alleen mogelijk om in de maanden december en januari over te stappen van zorgaanbieder. Ongeveer 1 miljoen mensen per jaar maakt hier ook gebruik van en wijzigt de zorgverzekering. Maar veel zorgvergelijkingswebsites geven voor de consument een onduidelijk, niet transparant en ongebruiksvriendelijk overzicht van zorgaanbieders.  Whitelabeled is hier de oplossing voor.

De zorgvergelijker van Whitelabeled is gebruikersvriendelijk, duidelijk en werkt op alle resoluties en devices optimaal.
Voor de techniek wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën, waardoor een zo hoog mogelijke conversie kan worden behaald.
De zorgvergelijker is de snelste vergelijker op de markt met resultaten die worden weergegeven in 0,2 seconde en bovendien altijd volledig up to date.
 
Conversie
Meer conversie, doordat de vergelijker gemakkelijk de look & feel – oftewel het design – van de website gegeven kan worden. Bovendien zijn meer aanpassingen aan te brengen om écht een 100% match op gebruikersvriendelijkheid en design te krijgen. Zo kan de vergelijker volledig geoptimaliseerd worden met de website waarin het geïntegreerd dient te worden.
 
Support & Service
De vergelijker wordt up-to-date gehouden door een 24-uur service & controle. Op deze wijze kunnen zij volledig support, ook op technisch vlak. Binnen 24 uur wordt de vergelijker – geheel in stijl van de website – geïntegreerd. Vervolgens staat een technisch team gereed om de website door te lichten en op verzoek websiteverbeteringen door te voeren.
 

 
Responsive
De zorgvergelijker heeft een geheel responsive design, waarbij zowel voor hoge resolutie
desktop, normale desktop, tablet & telefoon een optimale interface getoond wordt.
 
Gebruiksvriendelijk
Het platform is mooi, duidelijk en snel. Het werkt op alle resoluties en op alle devices optimaal, van de knopjes, de hovers tot aan de witruimtes.
Wat bovendien standaard in de Whitelabeled zorgvergelijker aanwezig is, maar niet bij anderen:
Zorgdekkingspercentages: een van de belangrijkste elementen voor een overstapper.
 
Acceptatie
Duidelijk inzichtelijk welke verzekeringen wel of niet direct worden geaccepteerd, of dat er een gezondheidsverklaring benodigd is. Zeker voor 40+ is dit een zeer belangrijk element. De verwachting is dat de conversie van de zorgvergelijker dit jaar zal stijgen met 20% ten opzichte van andere vergelijkers. De vergelijker heeft de cherry-picked features van beter werkende vergelijkers en met 10 jaar ervaring in de affiliate markt met de technische kennis en capaciteit een gegarandeerd succes. Voor publishers is de zorgvergelijker zeer gemakkelijk te integreren d.m.v. een javascript code, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van een iFrame. Bovendien heeft het een zeer uitgebreid backend panel waarin de real-time statistieken te vinden zijn. Whitelabeled levert de beste software voor zorgvergelijkingswebsites en er zijn geen andere partijen die op deze manier een zorgvergelijker kunnen aanbieden. Dit garandeert 100% succes met een geweldig resultaat in het zorg seizoen.
 
Een voorbeeld waar de zorgvergelijkingstool live staat is www.ziektekostenverzekering2017.nl/
 
Whitelabeled is premium partner van Awin en Orangelabel. Meld je website aan door contact op te nemen met [email protected]

Comments are closed.